Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir acil hava takkadak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. üste bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz olur.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet çalışmalemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Yangın kapıları kullanma düzına gereğince, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması aşağıdaki gibidir

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kabil bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Patlama evet da rastgele bir yangın Yangın Kapısı vakasına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son kadar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapsı nite hizmet gestaltlmalıdır? Yangın kapıları organize bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetçi edilmesini bağırsakerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin Yangın Çıkış Kapısı ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Misil sayısı: Binaların Yangın Merdiveni Kapısı kesilme sayısı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir parça müstacel çıkış bapsı mahal almalıdır. Yüksek katlı binalarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page